Avada 6.0 – Miért jó az új Avada?

A válasz: Builder Live

Nem tétlenkedtek az Avada fejlesztői, habár az elmúlt időben sokaknak úgy tűnhetett, hiszen több visszajelzés érkezett hozzánk, hogy az Avada társaitól nagy mértékben lemaradt témakezelő társaitól. Leginkább az élő nézetes szerkesztőt hiányolták ügyfeleink, habár sokszor ez inkább hátrány lehet, mint előny, azonban az Avada készítői kiadták a legújabb 6.0 változatát a témakezelőnek, mely tartalmazza a Avada 6.0 Fusion Builder Live-ot.

Ha szeretnél hasonló érdekes cikkeket olvasni…

Engedélyezd a böngésződben megjelenő értesítéseket, hogy legközelebb ne maradj le cikkeinkről!

Mint korábban megírtuk, mi kifejezetten szeretjük az Avada témakezelőt, erről bővebben itt olvashatsz.

Túlragozni nem érdemes az újítást hozó Fusion Buider Live-ot, teszi a dolgát szépen, ügyesen. Az élő nézettel azonnal láthatjuk a módosítási igényünket, amit szeretnénk weboldalunk tartalmában, kinézetében szerkeszteni. Logikusan átgondolt felépítése egyszerűbbé teszi az oldal szerkesztését. Egyetlen felületen tudjuk kezelni az oldal tartalmát, az oldalhoz tartozó tulajdonságok beállítását szerkeszteni, de még a teljes témához tartozó beállításokat is, ami az Avada téma szíve-lelke.

WordPress beállítás

Az új felülethez gyorsbillenytyű kódok is járnak

A gördülékenyebb szerkesztés érdekében gyorsbillentyű kódokat is alkalmazhatunk, így könnyedén visszavonhatjuk egy nem kívánatos beállításunkat a Ctrl (vagy Mac gépeken Ctrl helyett: CMD) + Z szokásos billentyű kombinációkkal, illetve gyorsan elmenthetjük sikeres módosításunkat kattintás nékül a Ctrl + S billentyűzet kombóval. A nézeteket is könnyedén változtathatjuk a Ctrl billentyű és a számok 1-5-ig terjedő gombok együttes lenyomásával.

Élő nézet reszponzív ellenőrzéssel

Azonnal megnézhetjük, hogy weboldalunk hogyan nézne ki mobilon álló, vagy elfordított, fekvő nézetben, vagy tableten. Ehhez mostantól nem szükséges a böngésző kiegészítőjét, vagy bármely más reszponzív megjelenés ellenőrzőt alkalmazni, hiszen az Avada 6.0 – Fusion Builder Live már ebben is segítségünkre van.

WordPress beállítás

ÖSSZEGEZVE

Az újítás nagyon jól sikerült! A konkurenciához mérten kellően átgondolt, könnyen alkalmazható és gyors felület nagyban megkönnyíti a weboldal tartalmak elkészítését. Az Avada témakezelő fejlesztői jó munkát végeztek, bár biztos, hogy lesz még mit javítani rajta, hisz sosincs olyan, hogy valami teljesen készen van.

Akinek ez az újítás nem annyira jönne be, még továbbra is alkalmazhatja a szokásos Avada Fusion Builder adta megjelenést, mely nem tűnt el a frissítéssel.

Számunkra nagy meglepetés volt az újítás, de üdvözöljük és bátran fogjuk alkalmazni, éppen úgy, ahogy fogjuk ügyfeleinknek is ajánlani az új Builder Live használatát.

További részletes újdonságot az Avada 6.0 hivatalos oldalán lehet megtalálni.

HA

felkeltettük az érdeklődésedet:

Kérd árajánlatunkat!

szeretnél értesülni új cikkeinkről, Like-old Facebook oldalunkat: