WordPress beállítás – Hogyan állítsam be, hogy pénzt hozzon?

Sikeres weboldalhoz, szükséges a jó WordPress beállítás

Nem lesz bő a tanácstenger, mert valóban segíteni szeretnék Neked. A legfontosabb tanács, amit adhatok, hogy a weboldalad átgondolt, jól összerakott, logikus felépítésű legyen.

Sokan úgy gondolják, hogy feltelepítik a WordPress weboldalt, feltelepítenek egy témát és már kész is, weboldaluk onnantól kezdve pénzkereső bödön. Ez egy hatalmas tévedés, mert bár a WordPress beállítás egyszerű, mégis jó, ha van olyan ember, aki a beállításokat jól tudja összehangolni.

Ha szeretnél hasonló érdekes cikkeket olvasni…

Engedélyezd a böngésződben megjelenő értesítéseket, hogy legközelebb ne maradj le cikkeinkről!

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a weboldalad reszponzivitása, vagyis mobilra beállítása nagyon fontos! Mindenképpen olyan témát alkalmazz, ami elegánsan kezeli a mobilos megjelenést. Itt sok weboldal elvérzik, pedig mára ez alap kell, hogy legyen.

A kereső felé jól látható legyen

Több megoldás is létezik, hogy a keresők felé jó megjelenést produkáljunk. Létezik az általános módszer, amikor – például a téma – maga próbálja a keresőkben megjelenő címet, leírást megfejteni. A másik módszer, amikor saját magunk állíthatjuk ezeket be. Erre pluginok vannak, amik ebben segítenek, ilyen például az – általunk is használt – Yoast SEO, vagy az All In One SEO.

WordPress beállítás

De miről is van szó pontosan?

Amikor keresőoptimalizálásról beszélünk, sok dolgot kell beállítani, de legfontosabb, hogy a cím és a leírás rendben legyen, bár ezt is sokat olvashattad már. Amikor rákeresel valamire a keresőben, ott az oldalak címe és leírása az, ami megjelenik (jobbra példa kép). Ez az a WordPress beállítás, amivel szintén látványosan kiemelkedhetsz a többi oldaltól.

Összességében

Fontos, hogy weboldalad a keresőkben jól jelenjenek meg! Ahhoz, hogy jó legyen a megjelenés, oldalanként szükségessé válhat az oldal keresők felé nyújtott cím és leírás WordPress beállítás. A cím és a leírás legyen lényegre törő, rövid és az oldal tartalmához kapcsolódó. A leírás tartalmazzon olyan figyelemfelkeltő felszólítást, ami arra sarkallja az ügyfelet, hogy mindenképp rákattintson a találatok közül a Te oldaladra.

HA

felkeltettük az érdeklődésedet:

Kérd árajánlatunkat!

szeretnél értesülni új cikkeinkről, Like-old Facebook oldalunkat: