Miért a WordPress Specialistát válasszam?

…és miért ne mással csináltassam a weboldalamat?

WordPress Specialista

Egyértelmű volt, hogy erről írni kell. A vállalkozások többségének a weboldal egy amolyan kellemetlen dolog, pedig egyáltalán nem kell nyűgnek lennie! Legalábbis akkor biztosan nem, ha szolgáltatásainkat választod, ugyanis ügyfélközpontú hozzáállásunknak köszönhetően weboldalad elkészítésekor, vagy üzemeltetéskor csak a lényeges, valóban a megrendelőt érintő feladatokkal kell foglalkoznod.

A WordPress Specialista a weboldalaid elkészítését és tartalommal feltöltését is elkészíti a 14 napos határidővel. Mi nem titkoljuk a weboldal elkészítéshez szükséges eszközöket, nem vágjuk át a megrendelőt. Egyértelmű, hogy a weboldal alap motorjaként a WordPress tartalomfeltöltőt alkalmazzuk. A nyilvános kiegészítőket használva amire szüksége van a megrendelőnek, azt mi megvalósítjuk.

Amennyiben weboldalad elkészítését nálunk rendeled meg, a weboldal alap motorjához Avada téma sablont használunk, mely nem csak a 14 napos weboldal elkészítés határidő betartásában nyújt segítséget, hanem későbbiekben a magad is könnyen tudod majd az elkészült weboldal tartalmát kezelni.

Összességében

Ránk nem igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve. Mivel a WordPress tartalomkezelő motort használjuk a weboldal elkészítéséhez és annak egy nagyon testre szabható sablonját, árainkat nagyon kedvezőek a piaci konkurenciához képest.

HA

felkeltettük az érdeklődésedet:

szeretnél értesülni új cikkeinkről, Like-old Facebook oldalunkat: