Miért az Avada sémát használjuk?

Avada és semmi más? Ez így nem teljesen igaz. De akkor hogy?

A WordPress témák közül számtalan olyan létezik, aminek használatával weboldaladnak egyedi kinézetet tudsz létrehozni. Ezeknek a témakezelőknek a beállítása azonban igencsak korlátozott. Szó se róla, az Avada sem kínál teljes korlátlanságot, de az eddig alkalmazott és vizsgált témáink közül az Avada sablon gyors, egyedi és kellemes külsőt ad weboldaladnak. Ehhez azonban megfelelően be kell állítani, nem elegendő amatőrként nekiesni! Sokkal nagyobb bajt okozhatunk vállalkozásunknak, ha nem szakemberre bízzuk a téma beállítását.

Ami még fontos!

Az Avada sablon másik előnye, hogy az oldalak szerkezetét úgy készíti el, hogy azt szeretik a böngészők, és a keresőmotorok is. A böngészők közötti megjlenenítés kiemelkedően fontos, hiszen nem elegendő egy böngészőre fejleszteni, ez vevő vesztés tényező! Emellett ma már nem elegendő egy eszközre, vagyis csak kizárólag számítógépre megfelelő megjelenést alkalmazni a weboldalon, hiszen tapasztalataink során az emberek ma már inkább mobil eszközüket használják weboldalak megtekintésére.

Megfelelő beállítás esetén az Avada sablon ezeket az igényeket megfelelően kiszolgálja úgy, hogy webldalunk továbbra is gyors marad.

A WordPress a mai napig önmagában nem képes semmi egyébre, mint egyszerű szöveges tartalmak (képekkel, videókkal) megjelenítésére, így jóformán percek alatt bárki készíthet magának egy nyilvános weboldalt, ahol gondolatait, híreit megoszthatja.

Pályafutásunk ideje alatt több olyan rossz sablonkezelővel találkoztunk, ami egy weboldal megjelenítését szépen megoldotta a WordPress rendszerrel együtt dolgozva, de ehhez rengeteg felesleges kódot illesztett be a weboldalba. Ez azonban jelentősen nehezítette az oldal betöltését. Az Avada sablon megfelelő beállítás esetén nem teszi lassúvá az oldalad!

Ezzel még nincs vége! Van még egy nagy előnye!

Az Avada sablon beállításai mellett munkánkat segíti a Fusion Builder bővítmény, amivel egyszerűen tudsz oldal tartalmakat (például bejegyzéseket) előállítani HTML tudás nélkül. Ennek a bővítménynek a segítségével egyszerűen lehet összeilleszteni a weboldalad tartalmi elemeit. Ennek előnyét élvezheted, ha a velünk készített weboldalad átadása után tartalmat szeretnél kezelni elkészült oldaladon.

Összességében

Az Avada sablon segítségével gyors és esztétikus, mobilbarát weboldalt lehet készíteni. A sablon funkcióinak megfelelő beállításával weboldalad ki fog tűnni a tömegből!

Azért csak óvatosan! Javasoljuk, hogy weboldalad elkészítését szakemberre bízd! Nem nehéz elrontani a sablon beállításait, és a weboldalad máris veszteséget termelhet neked.

HA

felkeltettük az érdeklődésedet:

szeretnél értesülni új cikkeinkről, Like-old Facebook oldalunkat: