Weboldal készítés

Miért nincs ingyen a WordPress?

Kezdjük azokkal, akik gyanúsan olcsón kínálnak WordPress weboldal készítést. Szögezzük le, az olcsó eléggé relatív fogalom, de vannak, nem is kevesen, akik feltűnően olcsón ajánlják WordPress weboldal készítést.

De mennyi az annyi?

Az átlag piac alapján egy alap WordPress weboldal 60-90 ezer forint, egy alap WordPress webáruház 150-200 ezer forintba kerül, a bonyolultságtól függően pedig határ a csillagos ég.

Akik a piaci árnál kevesebbért készítenek weboldalt, azoknál sántít valami. A leggyakoribb, hogy az általuk adott szolgáltatás, mivel tudják, hogy silány, ezért adják jóval alacsonyabb áron. Ez nem kifizetődő számodra. Szinte biztos, hogy utólag javítani kell a weboldalad egy specialistával, vagy akár teljesen elölről kell kezdeni az oldalad.

A másik leggyakoribb eset, akik apró betűs rész effektet alkalmaznak, vagyis, bár valóban olcsón készítik el a megrendelt weboldalad, a tökéletes és eredmény érdekében azonban sorra ajánlanak fel szolgáltatásokat, amiket mások alapból elkészítenek. Ez azért veszélyes, mert ugyanolyan eredmény érdekében sokkal mélyebbre kell nyúlni a zsebedbe, mintha a kezdetnél egy korrekt céget bízol meg WordPress weboldal készítésére.

“De ha ingyenes a WordPress, akkor miért kellene ezért fizetnem?”

Gyakran feltett kérdés, a válasz pedig egyszerű: A WordPress szabadon letölthető, de attól még nem ért mindenki hozzá. Persze sok leírás és videó létezik a beüzemeléséről, beállításáról, de az az idő, amit a WordPress feltelepítésével, beállításával és üzemeltetésével töltesz az utána járással együtt, számodra rengeteg. Ezt az időt spóroljuk meg Neked mi, weboldal készítők. Ez idő alatt Te foglalkozhatsz a vállalkozásoddal.

Az sem biztos, hogy az általad eszközölt beállítások, azok az oldal valódi érdekeit szolgálják. Te, ha felvetsz egy igényt, hogy egy oldal legyen így, vagy ilyen, akkor mi azt ténylegesen úgy állítjuk be, hogy az valóban úgy és olyan legyen, ahogyan Te azt megálmodtad. Nem csak hozzávetőlegesen fogja megközelíteni az eredmény az elképzelésedet. Egy szakember szinte bármire képes, bármit meg tud valósítani.

Sokan nem törődnek a biztonsággal

Sajnos sok olyan kókler van a piacon, akik innen-onnan letöltött pluginokat, témákat használnak, amik tele vannak rejtett biztonsági résekkel. Ezek használatával szabad bejárást biztosítanak idegen személyeknek a Te weboldaladba. Ez súlyos biztonsági kockázatot jelent!

Az ingyenes WordPress témák, pluginok veszélyesek lehetnek!

Összességében

Ne dőlj be a kóklereknek! Mi nem árulunk zsákbamacskát! Ha feltűnően alacsony árral találkozol az ajánlatban, ami a piaci ár alatt van, gyanakodj, hisz a végén elképzelhető, hogy többet fizetsz, mintha egy megbízható WordPress weboldal készítő céggel csináltatod weboldalad.

HA

felkeltettük az érdeklődésedet:

Kérd árajánlatunkat!

szeretnél értesülni új cikkeinkről, Like-old Facebook oldalunkat: