WordPress WooCommerce
OTP SimplePay Bővítmény

Verzió: 1.3.0 | Utolsó frissítés: 2019.11.27.

  • Többnyelvű

  • WP Multisite kompatibilis

  • Könnyen, egyszerűen kezelhető

  • Korlátlan oldalra alkalmazható, örök licence

Megrendelem

30.000 Ft (bruttó)

A WordPress WooCommerce OTP SimplePay bővítménynek hála webáruházat bankkártyás fizetési szolgáltatással bővül ki. A bővítménnyel az online világ felé nyithat webáruházával. Könnyed és gyors bankkártyás fizetési szolgáltatás az OTP SimplePay rendszernek köszönhetően. A bővítmény a fizetési lehetőség során közvetlenül a megbízható OTP SimplePay fizetési felületére irányítja a vásárlót, a fizetés végeztével pedig visszakerül a webáruházad felületére. A WordPress WooCommerce OTP SimplePay bővítmény így biztonságos és megbízható fizetési lehetőséget biztosít.

A többnyelvűsített bővítmény támogatja a WP Multisite megoldását is. Az OTP SimplePay teszt felületére is felkészítve, ennek köszönhetően az élesítés előtt az OTP SimplePay által biztosított tesztelés lehetőség is könnyedén elvégezhető.

A bővítmény megrendelése során megkapsz mindent, amivel webáruházad megfelel az OTP SimplePay által felállított követelményeknek.

Megrendelés

A megrendelés folyamata:

  1. Töltsd ki az űrlapot
  2. Várd meg a visszaigazoló levelet, melyben ellenőrzés után kérem a számlázási adatokat
  3. Küldd el válaszüzenetben a számlázási adatokat
  4. Teljesítsd a kapott számlát

A számla teljesítése után küldöm a bővítményt, valamint a beállításhoz szükséges információkat.

A folyamat akár 1 nap alatt is lefolytatható!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Völgyesi Máté egyéni vállalkozóval kötöd (6000. Kecskemét, Szimferopol tér 3.) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

Vissza a bővítmények oldalra