WordPress WooCommerce
OTP SimplePay Bővítmény

Verzió: 1.9.0 | Utolsó frissítés: 2021-05-06 11:02:00 | Utolsó ellenőrzés: 2021-03-10

Megrendelem

BŐVÍTMÉNY MEGRENDELÉSE

Egyszerűen, gyorsan

  A folyamat akár 1 óra alatt is lebonyolítható!

  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Az Európai Uniós Polgári Fogyasztói Szavatosság és Visszavétel jogrend alkalmazási keretein belül az elállási idő nem vonatkozik az online digitális tartalomra – így a jelen bővítményre sem -, ha már a megrendelő birtokába jutott annak letöltési elérhetősége. Megrendelő a letöltési elérhetőség megszerzésével elfogadja, hogy elveszti elállási jogát. A bővítmény több oldalra való telepítése nem korlátozott, ennek okán a bővítmény letöltése után a megrendelőhöz került kód felhasználási száma visszakövethetetlen. Következésképpen a bővítmény letöltése után a bővítmény összegének visszatérítése jelen tény figyelembe vételével sem megoldható. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted, a bővítmény elérhetőségének megküldése előtt. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Völgyesi Máté egyéni vállalkozóval kötöd (6735. Szeged, Budai Nagy Antal utca 65.) A bővítmény éles felületen történő alkalmazása előtt a bővítmény tesztelése a megrendelőtől megkövetelt. A bővítmény megrendelő oldali tesztelés nélkül, közvetlenül éles felületen történő alkalmazása esetén bekövetkezett a megrendelő oldalán felmerülő anyagi kárért a bővítmény fejlesztője felelősséget nem vállal. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. A bővítmény jogtalan tovább értékesítése, kódjának nyílt elérhetővé tételele nem engedélyezett, mely esetekben büntetőjogi paragrafusok és szankciók érvényesek. A megrendelés leadásával a jelen Megrendelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadod. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

  A bővítményről

  A WordPress WooCommerce OTP SimplePay bővítménynek köszönhetően webáruházad bankkártyás fizetési szolgáltatással bővül ki.

  Az OTP Simple Pay rendszer könnyed és gyors bankkártyás fizetési szolgáltatást tesz lehetővé. Vevőid értékelni fogják az egyszerű és kényelmes vásárlást.

  A többnyelvűsített bővítmény támogatja a WP Multisite megoldását is.

  Hogyan zajlik a kifizetés?

  A bővítmény a webáruház rendelés leadásakor közvetlenül a OTP SimplePay fizetési felületére irányítja a vásárlót. A fizetés végeztével visszakerül a webáruházad felületére. A WordPress WooCommerce OTP SimplePay bővítmény biztonságos és megbízható fizetési lehetőséget biztosít.

  Tesztelhető fizetési felület

  Az OTP SimplePay teszt felületére is felkészítettem, aminek köszönhetően az élesítés előtt az OTP SimplePay által biztosított tesztelés folyamata könnyedén elvégezhető.

  Gyakori kérdések (GYIK)

  Webáruházadban az értékesítés Forintban, vagy Euróban esetleg Dollárban történik? A bővítmény mind a hármat kezeli. Mindhárom pénznemet megfelelő módon továbbítja a SimplePay felületre.

  Megrendelem

  Több webáruház tulajdonosa vagy? Ez a bővítmény ideális számodra, ugyanis a bővítményt elég csak egyszer megvásárolnod.

  Megrendelem

  A bővítményt 1.5.0-s verziótól kezdve felkészítettem a WordPress-en belül megtalálható frissítési rendszerre. Amennyiben frissebb verzió érkezik, a bővítmény jelzi azt és a frissítésre kattintás után automatikusan a legfrissebb verzió kerül a WordPress webáruházadhoz.

  1.5.0-nál régebbi verzió esetén az iroda@wps.hu e-mail címen keresztül lehet a frissítést igényelni.

  Megrendelem

  A bővítmény alapértelmezetten az angol és a magyar nyelvet támogatja. A bővítmény ezen kívül tartalmazza azokat a szükséges fájlokat, amelyek alapján bármely más nyelvre is lefordítható az adminisztráció felülete.

  Megrendelem

  A WordPress motorja beállítható úgy is, hogy úgynevezett Multisite módban üzemeljen. Ekkor a WordPress különféle beállításokkal, de egy motorként több weboldalként is tud működni, több domainről. Alkalmaznád, vagy már alkalmazod is ezt a beállítást? Jó hírem van! A WordPress WooCommerce OTP SimplePay bővítmény kompatibilis ezzel a lehetőséggel.

  Megrendelem

  Közvéleménykutatás alapján a SimplePay fizetési rendszeren egyedülállóan ez a bővítmény adja át az egyedileg beállított rendelésazonosítót a SimplePay rendszer felé és kezeli azt megfelelően.

  Garancia

  A bővítmény megrendelése során megkapsz mindent, amivel webáruházad megfelel az OTP SimplePay által felállított követelményeknek.

  A bővítmény a SimplePay által eddigi ügyfeleimnél minden alkalommal sikeres tesztelésen esett át!

  Ugrás a megrendeléshez

  100%-BAN MAGYAR

  A bővítmény megvásárlása esetén teljes egészében a magyar piacot támogatod. Magyarországon hivatalosan bejelentett egyéni vállalkozóként készítettem el és fejlesztem a bővítményt. Azért, hogy a weboldal tulajdonosok a webáruházukat könnyen és biztonságosan tudják bankkártyás fizetési lehetőséggel kiegészíteni.

  BIZTONSÁGOS, 3D Secure 2 (3DS2)

  A bővítmény kizárólag a webáruház által kezelt adatokat küldi biztonságos csatornán keresztül tovább a SimplePay felé.

  A bővítmény együttműködik az Európai Unió 2019. szeptember 14-i érvénybe lépő követelményrendszerével (3D Secure 2 (3DS2) EU). Ez a szabályozás követeli meg az erős ügyfél hitelesítés alkalmazását, minden Európai Gazdasági Térségen belül kibocsátott készpénz-helyettesítő fizetőeszköz elfogadása során.

  Ugrás a megrendeléshez
  Vissza a bővítmények oldalra