WordPress WooCommerce
OTP SimplePay Bővítmény

A bővítményről

A WordPress WooCommerce OTP SimplePay bővítménynek köszönhetően webáruházad bankkártyás fizetési szolgáltatással bővül ki.

Az OTP Simple Pay rendszer könnyed és gyors bankkártyás fizetési szolgáltatást tesz lehetővé. Vevőid értékelni fogják az egyszerű és kényelmes vásárlást.

A többnyelvűsített bővítmény támogatja a WP Multisite megoldását is.

Hogyan zajlik a kifizetés?

A bővítmény a webáruház rendelés leadásakor közvetlenül a OTP SimplePay fizetési felületére irányítja a vásárlót. A fizetés végeztével visszakerül a webáruházad felületére. A WordPress WooCommerce OTP SimplePay bővítmény biztonságos és megbízható fizetési lehetőséget biztosít.

Tesztelhető fizetési felület

Az OTP SimplePay teszt felületére is felkészítettem, aminek köszönhetően az élesítés előtt az OTP SimplePay által biztosított tesztelés folyamata könnyedén elvégezhető.

Gyakori kérdések (GYIK)

Webáruházadban az értékesítés Forintban, vagy Euróban esetleg Dollárban történik? A bővítmény mind a hármat kezeli. Mindhárom pénznemet megfelelő módon továbbítja a SimplePay felületre.

A bővítményt 1.5.0-s verziótól kezdve felkészítettem a WordPress-en belül megtalálható frissítési rendszerre. Amennyiben frissebb verzió érkezik, a bővítmény jelzi azt és a frissítésre kattintás után automatikusan a legfrissebb verzió kerül a WordPress webáruházadhoz.

A bővítmény 1.x verzió automata frissítése 1.9.2 verzióig volt frissíthető, az új 2.x verzió is alkalmazza az automatikus frissítési funkciót, azonban 1.x verzióról való frissítés nem lehetséges automatikusan 2.x verzióra.

A bővítmény alapértelmezetten az angol és a magyar nyelvet támogatja. A bővítmény ezen kívül tartalmazza azokat a szükséges fájlokat, amelyek alapján bármely más nyelvre is lefordítható az adminisztráció felülete.
A WordPress motorja beállítható úgy is, hogy úgynevezett Multisite módban üzemeljen. Ekkor a WordPress különféle beállításokkal, de egy motorként több weboldalként is tud működni, több domainről. Alkalmaznád, vagy már alkalmazod is ezt a beállítást? Jó hírem van! A WordPress WooCommerce OTP SimplePay bővítmény kompatibilis ezzel a lehetőséggel.

Közvéleménykutatás alapján a SimplePay fizetési rendszeren egyedülállóan ez a bővítmény adja át az egyedileg beállított rendelésazonosítót a SimplePay rendszer felé és kezeli azt megfelelően.

Garancia

A bővítmény megrendelése során megkapsz mindent, amivel webáruházad megfelel az OTP SimplePay által felállított követelményeknek.

A bővítmény a SimplePay által eddigi ügyfeleimnél minden alkalommal sikeres tesztelésen esett át!

100%-BAN MAGYAR

A bővítmény megvásárlása esetén teljes egészében a magyar piacot támogatod. Magyarországon hivatalosan bejelentett egyéni vállalkozóként készítettem el és fejlesztem a bővítményt. Azért, hogy a weboldal tulajdonosok a webáruházukat könnyen és biztonságosan tudják bankkártyás fizetési lehetőséggel kiegészíteni.

BIZTONSÁGOS, 3D Secure 2 (3DS2)

A bővítmény kizárólag a webáruház által kezelt adatokat küldi biztonságos csatornán keresztül tovább a SimplePay felé.

A bővítmény együttműködik az Európai Unió 2019. szeptember 14-i érvénybe lépő követelményrendszerével (3D Secure 2 (3DS2) EU). Ez a szabályozás követeli meg az erős ügyfél hitelesítés alkalmazását, minden Európai Gazdasági Térségen belül kibocsátott készpénz-helyettesítő fizetőeszköz elfogadása során.