WordPress WooCommerce OTP SimplePay Bővítmény

  • Többnyelvű

  • WP Multisite kompatibilis

  • Könnyen kezelető

  • Magyar fejlesztés

  • Korlátlan oldalra alkalmazható, örök licence

30.000 Ft (bruttó)

Egyszerű és praktikus! Élvezd a WordPress WooCommerce OTP SimplePay Bővítmény összes előnyét!

Egyedi fejlesztésű, könnyen beállítható OTP SimplePay fizetési integráció. A bővítmény segítségével a WooCommerce alapú webáruházak fizetési lehetőségei közül az OTP Bank által nyújtott SimplePay szolgáltatása is elérhetővé válik. Az OTP SimplePay szolgáltatással könnyedén lehet bankkártyával fizetni a webáruházban. Az egyedi fejlesztésnek köszönhetően a bővítmény könnyen kezelhető és megfelel a OTP SimplePay által felállított követelményeknek.

A WooCommerce OTP SimplePay bővítmény egyszerűen kezelhető, gyorsan beállítható.

A WordPress WooCommerce webshop motorba építhető OTP SimplePay bővítménnyel élvezheti a bankkártyás fizetés előnyeit. Termékeit mostantól online fizetéssel is kifizethetik webáruházából.

A fizetés nem a webáruházad felületén, hanem a sokak számára ismert és bizalmat sugárzó OTP SimplePay felületén keresztül történik, így a WooCommerce webáruházadban vásárlók adatai is biztonságban maradnak.

Megrendelés

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Völgyesi Máté egyéni vállalkozóval kötöd (6000. Kecskemét, Szimferopol tér 3.) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

Vissza a bővítményekhez